Webbutik   


Produktsök 


 
 

Köpinformation mcsafe per december 2019

Leveranstid
Normalt skickar vi varan inom någon vecka  efter inkommen order, om varan finns i lager. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.

Porto och avgifter
Frakt tillkommer.

Garanti
Garanti enligt konsumentköplagen. Garantin gäller från inköpsdatum och omfattar fabrikations- och materialfel. Förslitningsskador och förbrukningsartiklar omfattas ej av garantin. Vidare gäller ej garantin vid skada orsakad av olycka / oaktsamhet.
Om fel på produkt ej bedöms som garantifel kan kunden komma att debiteras reparations- eller undersökningskostnad. Kassakvitto/faktura skall alltid uppvisas vid åberopande av garanti/öppet köp.

Öppet köp gäller endast om det är överenskommet.

Som villkor gäller att:

a:) varan är obegagnad och felfri,

b:) komplett original förpackning återlämnas i sin helhet och helt oskadd samt

c:) kvitto / faktura finns och kan uppvisas från oss. Kassakvitto/faktura skall alltid uppvisas vid åberopande av garanti/öppet köp.

Fel

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, produkttexter och bilder som publicerats felaktigt på vår hemsida, broschyrer etc.

Kvitto

Kvitto är en värdehandling och skall behandlas därefter. Kvittot krävs för att kunna åberopa garanti samt utnyttjande av öppet köp.

Vi sparar följande persondata (GDPR) om våra kunder

Kunder
 för o efternamn, post ,personnummer, adress och telefonnummer
Beställningar Som ovan inkl IP-adress

Som kund kan du när som begära utdrag om dessa uppgifter

Postorderreturer

Vid retur av varor för återbetalning vill vi att Ni alltid anger bank och kontonummer(inkl. clearingnummer), plusgirokonto eller personkonto. Detta för att slippa fördyrande kostnader för bägge parter i samband med utbetalningsavier. Bifoga alltid kvitto/kvittokopia!

Ångerrätt 14 dagars ångerrätt gäller enligt lagen om E-handel.

Frakten för varor står alltid köparen för, med undantag av oss godkänd garantireklamation.

Returadress:

MC SAFE AB
c/o Janne Zetterlund
Vintergatan 8C
891 36 Örnsköldsvik

Transportskador

Är paket skadat vid uthämtningen på Posten så skall du reklamera direkt i postluckan. Upptäcker du det när du kommer hem, ring oss.

Vid retur från kunden så står kunden för skadorna som kan uppstå vid transporten.

Tvist

Vid eventuell tvist har Mc-safe AB som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Fel leverans

Skulle vi leverera fel antal eller fel vara är vi angelägna om att Du meddelar oss så snart som möjligt, så att vi får rätta till felet. Ring eller skicka ett mail.

Enklast sker detta genom att Du sänder in retur notan / garantisedeln med uppgift om felaktigheten samt bifogar eventuellt fellevererade varor och i originalförpackning. När en vara returneras till oss så får Du som kund bekosta returfrakten som vi sedan i vissa fall (när vi har gjort fel) krediterar. Ersättningsleveransen sker utan kostnad för Dig.

Bolagets fullständiga namn:
MC Safe i Norr AB Orgnr 556844-5877
c/o Zetterlund Vintergatan 8C 891 36 Örnsköldsvik

Klarna